Aug 15, 2017, 1:32 AM

Всичко в небето... 

  Poetry » Love, Free verse
436 5 7


Всичко в небето...

 

Целувката ти е небе 

толкова нежно,

легнало по бузата ми...

а аз замлъкнала...

прегръщам погледа ти...

обвил очите ми...

и с песен полетяла...,

само с усмивка 

си казваме всичко...

© Лили Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??