Всред
изумрудени мисли,
изопачени мечтатели,
миризма на керосин
и изгорели газове...
Всред
нелепи доводи,
шумни спорове,
гладни тролове,
и далечни спомени...
Всред
куп от потиснатост,
море от наивност ,
злощастна корист
и нечиста завист...
Всред
мъгли от емоции
океан от облаци
планини от радост,
и езера от плахост...
Всред
cамота,
белота,
чистота
и Красота...
© Атанас Коев Все права защищены