Ела,
когато съм сама
и никой вече не очаквам.
Ще бъда малко по-добра,
но много повече ще те отгатвам.
Ела,
когато пак греша.
Тръгни си – стана ли щастлива.
Че мойто име е Жена
и всяка лудост ми отива.
Ела,
когато пак не спя.
Върви си – стана ли красива.
В очите ти да се стопя...
В цвета им...
който... може би - ще скрия?
© Виолета Все права защищены