14 нояб. 2010 г., 11:52

Всяка нощ 

  Поэзия » Любовная
487 0 0

Всяка нощ в сънищата си те сънувах и чувствах до мен.

Събудех ли се, всичко беше просто обикновен ден!

Oтворех ли очи, сякаш всичко се закри...!

И както розите изсъхват без грижа, вода и светлина,

така тогава моята душа угасна...

без твоя допир  и нежна топлина!

© Дияна Николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??