Nov 14, 2010, 11:52 AM

Всяка нощ 

  Poetry » Love
488 0 0

Всяка нощ в сънищата си те сънувах и чувствах до мен.

Събудех ли се, всичко беше просто обикновен ден!

Oтворех ли очи, сякаш всичко се закри...!

И както розите изсъхват без грижа, вода и светлина,

така тогава моята душа угасна...

без твоя допир  и нежна топлина!

© Дияна Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??