Всяко утро е щастливо,
носи нова радост, красота!
Слънцето е мълчаливо
и залива ме със светлина.
Всяко утро е чаровно,
щом за тебе пак си мисля аз!
Бели облаци игриво
се целуват в този ранен час.
Всяко утро е надежда –
нова обич, нов прекрасен ден!
То към тебе ме отвежда,
иска много да се влюбиш в мен.
Всяко утро подранило,
отразено в моите очи,
любовта е съхранило
и вълшебството си ми дари.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Все права защищены