8 сент. 2011 г., 18:08

Всъщност с тебе оцелявам 

  Поэзия » Другая
1118 1 8

Лекувай ме от самота!

Лекувай с голото си тяло!

От теб навярно ще умра!

Не, всъщност с тебе оцелявам,

когато се продаваш ти,

а аз купувам младостта си

и търся твойте дълбини

за миг да съживя кръвта си,

отнемайки от теб живот,

износвайки те вътрешно, морално.

Днес сексът е почти любов.

Днес сексът не звучи скандално.

дори когато го платиш,

дори когато не познаваш

лежащите под теб очи,

крака, които се разтварят...

 

..................................

Лекувай ме от самота!

Лекувай с голото си тяло!

От теб навярно ще умра!

Не, всъщност с тебе оцелявам!

© Деян Димитров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??