Лекувай ме от самота!
Лекувай с голото си тяло!
От теб навярно ще умра!
Не, всъщност с тебе оцелявам,
когато се продаваш ти,
а аз купувам младостта си
и търся твойте дълбини
за миг да съживя кръвта си,
отнемайки от теб живот,
износвайки те вътрешно, морално.
Днес сексът е почти любов.
Днес сексът не звучи скандално.
дори когато го платиш,
дори когато не познаваш
лежащите под теб очи,
крака, които се разтварят...
..................................
Лекувай ме от самота!
Лекувай с голото си тяло!
От теб навярно ще умра!
Не, всъщност с тебе оцелявам!
© Деян Димитров All rights reserved.