27 июн. 2023 г., 09:35  

Вяра 5 

  Поэзия » Другая
340 0 0

Тъжна е съдбата на човека днес,

вярвам, че по-добри дни го чакат!

Вярвам аз в бъдещия ни прогрес -

че един ден ще се разсее мракът!

 

Хората трийсет години живели,

нямало е лекарства и машини,

но с борба кат вид са оцелели

стотици, даже хиляди години!

 

Животът даже още по-добър може да стане,

мисля, че много скрити възможности има в нас,

стига замърсяването на природата да престане,

да се грижим за нея, не да я рушим със страст!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??