9 мар. 2013 г., 08:10  

Вяра, Надежда и Любов 

  Поэзия » Любовная
520 0 0

 

          Вяра, Надежда и Любов

 

          Преди си мислех,

          че любовта е щастие голямо.

          Сега разбрах, че любовта е

          и болка, и мъка тежка.

          Такава болка, 

          че искаш да изкрещиш

          с все сили колко те боли.

          Такава мъка,

          че по-скоро да умреш

          ти се иска.

          Любовта ми 

          ти към теб погуби.

          И щастието ми 

          ти потули.

          Но знай...

          Аз имам не само Любов!

          Аз имам и Вяра и Надежда!

          Това ще ме крепи 

          до края на моите дни.

          Аз моля те!

          Поне това ми остави!

 

© Емел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??