Вяра, Надежда и Любов
Преди си мислех,
че любовта е щастие голямо.
Сега разбрах, че любовта е
и болка, и мъка тежка.
Такава болка,
че искаш да изкрещиш
с все сили колко те боли.
Такава мъка,
че по-скоро да умреш
ти се иска.
Любовта ми
ти към теб погуби.
И щастието ми
ти потули.
Но знай...
Аз имам не само Любов!
Аз имам и Вяра и Надежда!
Това ще ме крепи
до края на моите дни.
Аз моля те!
Поне това ми остави!
© Емел Всички права запазени