8 окт. 2006 г., 11:47

вярната врата 

  Поэзия
640 0 2

Родих се отново, когато към мен се доближи.
С невинна малка стъпка в живота ми навлезе ти.
Исках да науча какво си мислиш там,
дали е било същото... това не знам.

Не искам да съм сам - желая те до мен.
С усмивка детска да ме радваш и животът ни да е сплотен.
Оставям те сега да отвориш вярната врата,
дано зад нея да уцелиш моята мечта.


Чувствам, че и ти в живота си сама
и вижам - имаш нужда да изпиташ любовта.
Бих ти дал цялата обич в моята душа
затова избирай... ключът е в твоята ръка.

© Николай Колев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??