22 дек. 2012 г., 19:55

Вярно пророчество 

  Поэзия » Юмористическая
500 0 9

 

Недейте повече да лаете,

че сбъркали са нещо маите!

Отколе те са го прозрели:

при вой с такива децибели

и ръфания, май на пес

човек е заприличал днес.

Щом кучешки са обичаите,

светът е свършил – знаят маите.

© Борко Бърборко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??