17 мар. 2008 г., 08:03

Вярваш ли ? 

  Поэзия
687 0 7

            Вярваш ли?!

 

Древност... Тишина, мълчание...

Жрец – олтар и предсказание...

Кръв, светкавица и тътен,

силен транс и поглед мътен.

Врач, магьосник, прорицател,

чародеец, вещ гадател -

тайнственост, мистериозност,

свръхестествена сериозност...

Митове, легенди, саги...

В наши дни вещаят маги.

Прелъстяват, заклинават...

Вярваш ли? Съдби  решават...

 

© Надежда Борисова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??