Вярваш ли?!
Древност... Тишина, мълчание...
Жрец – олтар и предсказание...
Кръв, светкавица и тътен,
силен транс и поглед мътен.
Врач, магьосник, прорицател,
чародеец, вещ гадател -
тайнственост, мистериозност,
свръхестествена сериозност...
Митове, легенди, саги...
В наши дни вещаят маги.
Прелъстяват, заклинават...
Вярваш ли? Съдби решават...
© Надежда Борисова Всички права запазени