1 мая 2013 г., 10:33

Вятъpът 

  Поэзия » Другая
370 0 1

 

           

Вятърът

Топли пръсти вятърът разтвори

и косите ми разпръсна.

На ухото тихо ми говори,

за миг от всичко ме откъсна.

 

Забравих, че съм гола, че съм боса.

забравих, че съм гладна, че съм жадна.

Забравих мъж ли съм, жена ли.

Може би дете съм? Но едва ли!

 

Усещам само топлата му ласка

как кожата ми нежно гали.

Любовник без лице, без маска.

Страст без връзки и скандали.

 

Вятърът повя листата,

разпръсна цветен аромат.

Пак ми разпиля косата

моят стар добър познат.

            

                  24.04.2013

© Иванка Неделчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??