10 нояб. 2012 г., 11:54

Вятър 

  Поэзия » Другая
1386 0 9

Вятър



Със вятъра се гоня

многократно,

разпръсква всички мои стихове

на прах,

побягнала, пресрещам го

да ги откупя,

листата мои,

моя страх.

А той ги сплита

във косите ми

и пак ги взима

в лудия си бяг,

как бих достигнала 

ги само,

открадна ми крилете пак.

© Триб Трибс Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??