30 июн. 2013 г., 14:54

Вятър 

  Поэзия » Другая
491 0 4

Вятър се вплита в косите

закачливо със мен си играе,

ей, ветре, аз те познавам,

летяла съм с теб над скалите.

 

Вятър ме гали със пръсти,

съблича ми бялата риза,

ей, ветре, аз те познавам,

спала съм с теб под звездите.

 

Вятър ме целува с ухание,

облича ме в облаци страст,

ей, ветре, аз те обичам,

подари ми твоята власт.

 

 

***   ***   ***

© Дора Трифонова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??