6 дек. 2006 г., 01:10

Вятър и Вода 

  Поэзия
636 0 15

Вода - тиха и спокойна, красота

не се вълнува, бури не създава.

Вятър – реещ се и носещ чистота,

галещо с пориви света дарява.

 

Един случаен допир и въпроси …

Реалност, нереалност, трепети.

С капки свежест тя ще го роси

с вяра той ще я накара да лети.

 

Водата с вятъра ако си поиграе
от това ще се превърне на вълна,
ще се разпени цяла и ще закопнее
да се разбие в най-острата скала.


Ще се разпръсне на ефирни капки,
които вятъра ще разнесе навред.
Те ще помнят  миговете кратки,
в които заедно били са в полет.

© Анета Саманлиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??