26 окт. 2011 г., 00:16

Въглени 

  Поэзия
394 0 1

Черни въглени в белия сняг.

Гледат ме – очи изплакани.

Тъжни въглени в белия сняг.

Времето свършва… някъде.

Мъртви въглени в белия сняг.

Леден пламък гори ръката ми.

Страшни въглени в белия сняг.

Господи, спаси душата ми!

© Златина Бонева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??