Черни въглени в белия сняг.
Гледат ме – очи изплакани.
Тъжни въглени в белия сняг.
Времето свършва… някъде.
Мъртви въглени в белия сняг.
Леден пламък гори ръката ми.
Страшни въглени в белия сняг.
Господи, спаси душата ми!
© Златина Бонева All rights reserved.