22 мая 2018 г., 22:44

Вълчица 

  Поэзия
330 1 1

Сама – като вълчица, и без глутница се справям.

Щом паднах ме оставиха – ненужна и ранена.

Но оцелях, по женски, и всеки ден успявам –

с инстинкт, кураж и сила – аз съм непобедена!

© Мануела Бъчварова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??