22.05.2018 г., 22:44 ч.

Вълчица 

  Поезия
335 1 1

Сама – като вълчица, и без глутница се справям.

Щом паднах ме оставиха – ненужна и ранена.

Но оцелях, по женски, и всеки ден успявам –

с инстинкт, кураж и сила – аз съм непобедена!

© Мануела Бъчварова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??