15 сент. 2010 г., 09:51

Вълшебен танц 

  Поэзия » Любовная
734 0 3

Безпределно горещи,
танцуват телата ни,
вълшебния танц на  страстта.
Като блян, като в сън,
потъваме с теб в сладостта...
Пее звездният  хор песента,
галеща  телата ни слети
и танцува с нас любовта,
а през  нежния плащ на нощта
луната усмихната свети...
 
               D. Patton

© Дейзи Патън Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??