20 июн. 2021 г., 23:53

Вълшебна бяла магия 

  Поэзия » Любовная
288 0 0

Погледнеш ли ме с влюбени очи,
ледът на облака намръщен се топи,
погледнеш ли ме с усмихнати очи,
в сърцето ми пролет сбъдната цъфти.
Погледнеш ли ме с влюбени очи,
мечта красива в полет бял звъни,
погледнеш ли ме с усмихнати очи,
,букет от щастие от небето вали.
Погледнеш ли ме с влюбени очи,
вълшебен изгрев ме гали с лъчи.
погледнеш ли ме с усмипнати очи,
изтриваш до бяло черното преди.
Погледнеш ли ме с влюбени очи,
докосват рая невъзможните мечти,
погледнеш ли ме с усмихнати очи,
дъга седемцветна над мен блести,
Погледнеш ли ме с влюбени очи
обличаш в радост тъжните ми дни.,
погледнеш ли ме с усмихнати очи,
спомен мъртав стават минали беди.

© Кръстина Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??