12 апр. 2008 г., 09:36

Вълшебна песен 

  Поэзия » Другая
529 1 5
Вълшебна песен

В безумието на невероятна мечта,
във фантастична приказка за деца,
в блясъка на далечна звезда,
видях - свята истина - една.

Истина, която логиката убива,
не живее в реалната помия
и смисъла само намира
в чудото на вълшебна магия.

Магия, която ражда любовта,
всеки стих, всяка песен
и вярата в човешката душа,
че духът ни ще е вечен.

© Алекс учо Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??