3 апр. 2015 г., 15:53

Вълшебница 

  Поэзия » Любовная
317 0 0

Душата ми самотница

търси теб - вълшебна бродница.

От теб е тя пленена -

от душата ти засмена.

 

Ти омагьоса ме отведнъж

нашир и надлъж.

По-красива от теб не съм видял,

на твоя приятел благородно завидял.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??