26 мая 2024 г., 09:45

Вън е пролет 

  Поэзия » Любовная
104 3 2

      

         Вън е пролет

 

Вън е пролет – красива и нежна,

със цветя от ефирни мечти!

Вън е пролет  - такава безкрайна,

във която със мене си ти.

 

Вън е пролет – обича душата

и сърцето ми страда, боли.

Малка тайна – красива надежда,

и безброй, и безброй светлини!

 

Вън е пролет – красива и нежна,

плаче вятърът, думи реди!

Вън е пролет – със обич докосна

нежна струна, която трепти.

 

Вън е пролет, защото обичам

всяко пламъче в твойте очи!

Вън е пролет – за тебе изричам

силни чувства от златни звезди!

             Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??