15 янв. 2008 г., 15:42

Въобще 

  Поэзия
671 0 10

Реките отдавна чертаят

по топлата длан на земята.

Животът - колода от карти -

ревниво си крие асата.

 

Съдбата в кафената чашка

горчива е, като отрова.

В ръцете ми - конска опашка.

А трябваше конска подкова.

 

© Илиян Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??