6 дек. 2009 г., 00:36

Въпреки това, не съм сигурна 

  Поэзия » Другая
692 0 1

Може би наистина си ме оценил...

А ако беше някой друг от вълчата порода,

едва ли би се осмелил...

да ме изпрати, преди да вляза аз през входа...

Щеше да е някой секс маниак,

да се възползва от моята влюбчивост.

Придобивайки името си Смотаняк,

ще сложа край на своята наивност.

Но не си от тези, които възползват се от искреността...

радвам се, че не ме получи,

но, ако беше загърбил съвестта...

доста грубо щеше между нас да се получи.

© Евита Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??