15 мар. 2011 г., 21:43

Въпрос 

  Поэзия » Белые стихи
1077 0 2

 

Съвместими ли са

несъвместимите неща?

Слънцето снега обича.

И от любовта им,

изгарящо страстна,

се ражда

на лятото буйната трева.

Ако някой каже ми:

- Обичам те!

Ще мога ли

            да бъда съвместима

                                    с любовта?

© Светла Славчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??