17 июн. 2009 г., 16:50

Въпрос и отговор 

  Поэзия » Любовная
474 0 0

 Ярка звезда блести на небето

 и огрява целия свят,

 буря бушува в сърцето,
 сънят ми няма цвят.


 Поглеждам към звездата
 и питам с треперещ глас,
 дали ще избегнем самотата,
 ще има ли щастие за нас?


 Надявам се отговор да получа,
 да се успокои душата,
 в начинанието си да сполуча
 и да избегна самотата.


 Единствено със тебе двама
 в това ще можем да успеем,
 няма лъжа, няма измама
 в едно заедно ще се слеем.

© Борислав Борисов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??