Нещо красиво по грешка написано.
Сън ли е? Стих ли е? Или молба?
В дните прииждащи, тежко орисани
с думи ли? С погледи? Или с дела?
Звън на китара в нощта теменужена -
лято ли? Есен ли? Зимен ли ден?
Може би песен, която на ужким е
пролетно слънчева някъде в мен.
Спомен ли? Обич ли? Или знамение?
Бързо превърта се този живот.
Рай ли е? Ад ли е? Тук ли? За мен ли е?
Или такъв е за всеки ( до гроб ).
Нещо красиво случайно написано -
стих посред нощ. И бяла луна
блесва ли? Скрита ли? Или въздишка е ?
После ?...После е утро - слънце, дъга. ..
© Деа Все права защищены