10 февр. 2019 г., 12:26

Въпроси без отговори 

  Поэзия » Любовная
439 0 0

Какво ли щеше да бъде, ако любов не изпитвах,

един въпрос, а много пъти се запитвах...

Какво ли щеше да бъде, ако не можех да я почувствам,

дали жив все още щях да се чувствам..

Какво ли щеше да бъде, ако сърцето ми на хиляди части беше разглобено,

дори не знам, защото здраво е слепено...

Какво ли щеше да бъде, ако никога не я бях изпитвал,

от най-сладката болка опитвал...

За любовта има много въпроси, 

едни ти я просят, друг ти я носи...

 

Е.П.

© Емил Павлов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??