28 июл. 2011 г., 08:28

Въпроси отново без отговор 

  Поэзия » Другая
882 0 2

Нали телата ни, Господи, от кал са направени,

защо тогава днес са кални душите ни?

Нали те бяха сияние, от божествен дъх създадени,

къде е това сияние, угаснаха ли днес звездите ни?

Нима нямаме време да запалим отново светлина, 

нима не сме способни вече да видим в сандъка овца?

© Белодрешка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??