7 нояб. 2006 г., 16:54

Въпросите към теб 

  Поэзия
663 0 2
Далеч от мен
усещаш ли в полъха на вятъра в очите,
в изгрева, пясъка, вълните,
устни, мои думи и лъжите,
с които измамих те,
че теб обичам и сълзите?
Усети ли болка непосилна и безкрайна
и уби ли в теб частица - не?
Боли ли и разкъсва те отвътре рана
и всяка част от твоето сърце?
Какво изпитваш -
oмраза, гняв, любов към мен, желание?
Обичаш ли, кървиш и плачеш,
мразиш ли ме?
Стъпваш ли все още върху горещи песъчинки,
мен търсиш ли на дъното в соленото море?
Събираш ли лицето ми от тъжните снежинки,
вятъра гониш ли, носещ ти писмата от едно дете?
Видя ли леда в очите ми,
въглените в косите ми,
пръстта в ръцете ми,
кръвта по лицето ми,
лъжата в сърцето ми?
Кажи ми...
Далеч от мен усещаш ли по устните
да те галят нежно пръстите,
от любов да ме ревнуваш
да умираш, да сънуваш...

© Христо Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Да,видях грешката-случва се...И пак благодаря!!!!
  • Нежно е! Много въпроси има...намери отговори скоро/у/омраза/
    Поздрави
Предложения
: ??:??