28 февр. 2013 г., 13:55

Въпросът на живота 

  Поэзия » Философская
896 0 3

През булото на късни нощи,

през пръстите на нови дни -

с печатите на нежни пощи,

в душата своя погледни.

 

Във крачката си по тревата

надежда нова заложи.

И всяка вечер над кревата

за страж луната си сложи.

 

Задай въпроса на живота

към своето сърце в зори:

готово ли е то с охота

в една любов да изгори?

© Никола Апостолов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??