3 мая 2007 г., 02:28

върни ме .... 

  Поэзия
501 0 1

... не чувстваш ли че истински е твоя
и мислите й все към теб летят
почувствай онзи нежен поглед
когато думите ти като огън
превърнаха детето във жена
усещал ли си допира изпълнен с обич
потръпваш ли от него всеки път
не искам знам да ме загубиш
не ме изпращай в свят изпълнен с тъмнина
не ме прогонвай сред мъглите
в дъжда студен ме прегърни
уплашена съм и ранима
опитай със любов душата ми да съживиш!

© Радка Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??