25 апр. 2007 г., 21:12

Върни я 

  Поэзия
560 0 6
Боже помогни ми!
Върни я!
Върни вярата в мен.
Отиде си!
Отблъсната.
Отхвърлена.
Осквернена.
Неискана в моя ден.
Върни я.
Едничка ми остана тя.
Моля те запази я.
Със нея съм жива.
Без нея съм с мъртва душа.

© Ванина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??