Apr 25, 2007, 9:12 PM

Върни я 

  Poetry
561 0 6
Боже помогни ми!
Върни я!
Върни вярата в мен.
Отиде си!
Отблъсната.
Отхвърлена.
Осквернена.
Неискана в моя ден.
Върни я.
Едничка ми остана тя.
Моля те запази я.
Със нея съм жива.
Без нея съм с мъртва душа.

© Ванина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??