Отвори на сърцето вратата
и пусни ме да вляза сега,
разпръсни на душата дъгата
и разсей непокорна мъгла!
След това заключи с катинара
и любовната свещ запали,
разпъни на сърцето олтара
и тъгата навън изхвърли!
Погледни любовта във очите
и от нейната жар откъсни,
потопи се в света на мечтите
и усмивката пак си върни!
© Наташа Басарова Все права защищены