О, да! Земята се върти -
безкрайна, жива въртележка.
Сред флора и фауна, гледай ти -
еволюция човешка!
О, да! Земята се върти -
безкрайна, жива въртележка
и с мъка, с радост и с мечти
вози се съдба човешка.
О, да! Земята се върти -
безкрайна, жива въртележка.
Руши се рай, ад се гради -
цивилизация човешка???
О, да! Земята се върти -
безкрайна, жива въртележка
и времето във кръг лети
и води мисълта човешка.
О, да! Земята се върти -
безкрайна, жива въртележка.
Слънца, планети и звезди
зоват душата ни човешка.
© Асенчо Грудев Все права защищены
цивилизация човешка???
Много точно! Поздравления!