18 авг. 2009 г., 23:36

Въртележка 

  Поэзия » Другая
560 0 2

Пълен кръг от неясни брътвежи и мечти,

сивкав прах, полепнал по изтръпнали устни.

Писъци весели, падане, ставане - още или

ще се оставим  на съдбата в ръцете изкусни?

 

Въртим се щастливо, забравили сякаш да спрем.

Гласовете се смесват в плетеница от смях разпилян.

Вятърът играе в косите ни, без да разберем.

Край нас обикаля нечий пропукан син блян.

 

И ето, че спираме и кацаме обратно в свойто „сега” - 
въртележката ни е спестила доста сълзи,
така че пак си плащаме и се качваме - по-лесно е така.
А въртележката май си измислихме сами.

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??