ВЪРТИШ СЕ...
Въртиш се като кон, впрегнат в долап,
стъпка във стъпка, в окръжност без край.
Тъпчеш земята, вървиш като сляп...
Изход все няма - кой иска да знай!?
Но Човекът така е устроен -
зрънце надежда във него да зрей
и на малкото да е доволен,
щом може да диша и да живей.
Все на нещо добро се надява:
след дългата нощ - на усмихнат ден.
И доброто все да побеждава.
Тъй ми се иска това и на мен!
© Анка Келешева Все права защищены
имало безброй борби,
но за щастие накрая
добро зло ще победи!
В днешното трудно време, малко наивно е да се възпява доброто,
но е имало, за щастие има и ще има малко " откачени" ,които вярват, че доброто ще победи.
На всички посетили ме БЛАГОДАРЯ!