18 мая 2007 г., 16:50

Върви си  

  Поэзия
545 0 0
Сбогом, отиваш си сега .
Сбогом, моя вяра, моя душа.
Върви си, не те желая вече.
И да се върнеш, aз не мога вече да те прегърна .

Всяка вечер плача,
седя сама и знам, че
ти не си това, което исках,
че не съм те обичала,
защото не може моето сърце да ме подведе,
не вярвам, че сърцето ми ще ми причини болка.
Вярно е, ти беше различен,
но време дойде за раздяла
и ето целувка последна
за нас е! Нежни слова
изричаш, за да ме върнеш,
но късно е!

© Ели Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??