13 мар. 2007 г., 20:21

върви си 

  Поэзия
830 1 7

Върви си

Махни се от живота ми, върви си,
надявам се и моля те, простих ти,
исках те, но по-различно,
имах те и нараних се.

Ще те забравя, нека мине време,
ще те удавя в спомен мигновен,
далече от очите ми живей,
махни се, другаде изгрей.

Красиво беше, ала много кратко,
рискувах, имах те и беше сладко,
неповторима, нежна нощ,
незабравими ласки във разкош.

Да те видя вече не желая,
ако те целуна, пак ще се замая,
като пиявица в ума ми се заби,
махни се, моля те, достатъчно е, спри!

© Зорница Митева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??