Върви си
Заминавай, скъпи, хайде ти върви,
аз оставам тук,
но запомни, че едно сърце безумно те обича
и във вечна обич ти се врича.
Каквото и да стане, знай -
ще те подкрепям аз докрай.
Ако срещнеш друга, при нея отиди,
но знай, че утре вече мен няма да ме има
и дори да те остави тя, и на моя вход да дойдеш,
ще намериш заключена за теб врата.
Ти си мил и сладък,
бързо ще те лапнат,
но преди да се дадеш, се замисли
по-щастлив ли ще бъдеш от преди?!
Как ще се почувствам аз, е без значение.
Ще ми бъде адски мъчно, без съмнение,
но ще се преборя с това
и може би някой ден ще се радвам,
че ти си добре дори и без мен!
© Еми Градинарска Все права защищены