14.03.2008 г., 15:26 ч.

Върви си 

  Поезия » Любовна
688 0 1
 

                                                           Върви си

 

                                       Заминавай, скъпи, хайде ти върви,

                                       аз оставам тук,

                                       но запомни, че едно сърце безумно те обича

                                       и във вечна обич ти се врича.

                                       Каквото и да стане, знай -

                                       ще те подкрепям аз докрай.

                                       Ако срещнеш друга, при нея отиди,

                                       но знай, че утре вече мен няма да ме има

                                       и дори да те остави тя, и на моя вход да дойдеш,

                                       ще намериш заключена за теб врата.

                                       Ти си мил и сладък,

                                       бързо ще те лапнат,

                                       но преди да се дадеш, се замисли

                                       по-щастлив ли ще бъдеш от преди?!

                                       Как ще се почувствам аз, е без значение.

                                       Ще ми бъде адски мъчно, без съмнение,

                                       но ще се преборя с това

                                       и може би някой ден ще се радвам,

                                       че ти си добре дори и без мен!

        

© Еми Градинарска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??