29 сент. 2009 г., 11:38

Върви си 

  Поэзия » Любовная
711 0 1

Появяваш се в съня ми нощ след нощ.
С поглед втренчен ме гледаш.
Върви си! Ще изкрещя за помощ.
Писна ми да ме подвеждаш.

Не съм филмова кинозвезда,
каквато в представите ти живея.
Не съм и някаква суперзвезда,
изкуствено в роля да се вживея.

Аз съм просто човек, съвсем обикновен.
С мечти, чувства и желание за живот.
Така и не го разбра, остана заровен,
хванат в собствения си капан доживот.
 
Не вярвам вече в теб и твоите думи.
Достатъчно подигра се с мен.
Прекрати със всичките си зулуми,
не съм ти експеримент безумен.

Върви си! Достатъчно си виновен.
Не продължавай да ме нараняваш.
Забрави ме! За теб оставам камък гробовен,
недей и него да оскверняваш. 

© Лорита Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Ах тези мъже! Добре си го изхвърлила от живота си,не му позволявай да си играе с чувствата ти!
Предложения
: ??:??