12 мая 2006 г., 08:27

върви си 

  Поэзия
1124 1 3
След толкова време ти казвам
вьрви си - ти мъжът на мечтите ми,
вече отдавна забравих мига
в който ти казах - обичам те.

Не искам да плачат очите ми,
не издържам на болката там във сърцето ми,
няма страст, няма мисли и сънища,
останаха само неизвървяните пътища.

Казах ти твоя съм цялата - искай ме, 
в безлунните нощи - целувай ме,
вярвах до болка дори на лъжите ти,
ден и нощ повтарях - обичам те...

© Румяна Михалева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??